Monday, January 4, 2010

seribu impian

salam and hi to all,

resolution aku nak tulis satu entry untuk satu hari nmpaknya mcm dah tak jadi je...hhuhuh...dah cakap dah awal2, jgn hangat2 tahi ayam sudah..huhuh (takpe2 baru 2 hari je tak tulis, bleh dimaafkan lagi kot) :P

sebenarnya aku banyak(adala beberapa , tak bnyak mana pun)keje nak buat and nak esok, tapi entahlah, aku rasa cam nak tulis2 sumthing je mlm ni..huhu

takde apa pun sebenarnya nak tulis, even tajuk post kali ni pun,aku amik tajuk lagu coz aku suka lagu ni..best lagu ni, lirik dia pun takde la cam cintan cintun, sesuai la kalo nak dedicate ntuk kawan2 atau teman tapi mesra ke...heh~~

lagu ni agak evergreen dah kot, dan penyanyi dia pun mcm dah takde dah sekarang.. oklah, apa2 pun check this out

Disenjakala begini
Teringat kembali
Teman-teman lama dahulu
Yang pernah sama mengharungi
Pahit dan manis dirasa
Sehati sejiwa
Tak mungkin ku lupakan segala
Saat suka dan duka

Susah dan senang kita bersama
Rentasi rintangan yang ada
Tiada sempadan yang memisahkan
Kasih sesama kita walau badai tiba

Seribu impian pernah pun kita bina
Demi masa depan...
Tenggelam jauh dalam khayalan
Di buai alam mimpi

Kenangan lalu menjelma
Teringat kembali
Di ketika bergurau senda
Mesranya kita bersama

Seribu impian indah menghias jiwa
Bagaikan permata...
Setinggi langit biru, mimpi kita
Abadi selamanya...


kan kan? betul tak aku kata? lirik dia cam best je kalo nak dedicate kat kawan2 kan?

aku nak dedicatekan lagu ni kat kawan2 aku--> u know who u are :) dan kepada semualah yang kenal atau tak kenal aku pun, boleh je nak dengar lagu ni...

ketahuilah bahawa kawan2 ku semua, i am very very very thankful for having such great friends like you all---> again, u know who u are! :)

till then,
salam and bye bye bye ^^,

ohh! btw, video dia kat bawah ni...enjoy!

video

2 comments:

Layyinul Harir said...

Wah2..jiwang2 plak Ili ek...hehe...

fieracomey said...

mesti ko nk dedicate kt aku kan...kan...kan.......(prasan sket)..hu3